2009. március 22., vasárnap

Hogyan készíts masnit

Én is erről a videóról tanultam meg, hogyan kell masnit készíteni - az egész pofonegyszerű, ráadásul többféleképpen is lehet variálni.



Szeretünk HimeHood! <3

A HimeHood blogot (Hime Gyaru divattipek és varrási tanácsok) itt nézheted meg.

Hogyan készíts tütüt varrás nélkül

Ez a videó eredetileg tütü készítésről szól kisebbeknek - nagyobbaknak is könnyen elkészíthető több anyaggal, ráadásul alsószoknyának is használható. Nagyon egyszerű megcsinálni.



A videóért köszönet a wowwzydotcom-nak! :)

Szerintem amint lesz plusz pénzem veszek mindenféle színű tüllanyagot és csinálok egyet - bár kevesebb anyagból lehet, hogy egy rendes alsószoknya is kijön, de egyszer biztos meg akarom próbálni! ^^

2009. március 8., vasárnap

Halihó~

Jaj ez a Yakaii már megint új blogot nyitott... már megint, minek?

Ezt a blogot azért nyitottam mert a hazai oldalakon nézelődve sehol sem találtam olyan oldalt ahol Lolitáknak való ruhákhoz, kiegészítőkhöz lett volna rendes leírás. Így gondoltam az eddigi és a leendő tapasztalataimat felhasználva, a ti segítségetekkel, megalkotom ezt a blogot, hogy a varrni szerető/tanuló Loliták ötleteket meríthessenek.

Aha... érthető. De azért gyakran fogod frissíteni, ugye?

Nem, ezt a blogot inkább adatbázisként fogom megtartani, mintsem naponta frissülő naplóként.

Hm, klassz.
~~~~~~~~~~
Szóval ha van kedvetek, írjatok egyszerűbb ruhákhoz, szoknyákhoz leírást, tutorialt és küldjétek el nekem a yakaiichan@gmail.com -ra és én örömmel felteszem majd ide! ^^